I tvivl? Spørgsmål og svar om bækkenbundstræneren

Få svar på dine spørgsmål til bækkenbundstræneren

Vi har samlet de hyppigst forekommende spørgsmål og kommentarer fra vores kunder.

Har du spørgsmål til brugen eller effekten af iTouchSure, som ikke er besvaret her, er du velkommen til at kontakte os.

iTouchSure sender milde elektriske impulser ud til musklerne, hvilket tvinger dem til at sammentrækkes.

Det gør IKKE ondt – men kan føles som en sitren.

Intervallerne for styrken i proben er så små, at du langsomt og sikkert kan skrue op til netop dén styrke, som er mest bekvemmelig og effektiv for dig.

Med Itouch SURE, men analprobe til mænd, er der opnået gode resultater hos mænd med:

Inkontinens (urinal og fækal)

Rejsningsproblemer

For tidlig sædafgang

Hyppig tissetrang

Nej!

Men som i resten af kroppen, tager det længere tid at genoptræne musklerne, når vi bliver ældre. Derfor er det nødvendigt med lidt større tålmodighed, hvis du er lidt oppe i alderen.

Ja!

Så snart dine PSA tal er faldet til et såkaldt lavt niveau:

Normalt prostata øges i størrelse og producerer mere PSA som mænd alder. Det er normalt at have et lavt PSA niveauer i unge mænd og høj PSA niveauer hos ældre mænd. En normal PSA-serum har en koncentration på mellem 1,0 og 4,0 ng / ml (nanogram PSA per milliliter). I almindelighed er PSA niveauer større end 4 ng / ml betragtes som en risikofaktor for kræft. Arvelighed og etnicitet også er en faktor i PSA niveauer.Ud over den fælles PSA læsning, de årlige ændringer i PSA numre (PSA-velocity) hjælpe med at bestemme et normalt niveau.

Læs artikel om PSA niveauer og deres betydning hér.

Du skal naturligvis give kroppen tid til at hele, efter operationen. Men allerede efter tre uger, anbefales det, at man går i gang med én eller anden form for bækkenbundstræning (egne knibeøvelser, hvis ikke du er helet helt endnu.).

iTouchSure vil kunne fremme genoptræningen af lukkemusklen – og dermed blærekontrollen og potensen.

Du skal være helet HELT efter operationen, typisk 6-12 uger.

Det er vigtigt at du har været til kontrol hos din læge/kirurg inden du påbegynder genoptræningen med iTouchSure.

Elektrisk stimulation af lukkemusklen og det omgivende væv gør ikke ondt, men grundet de tynde slimhinder, kan behandlingen i starten være forbundet med let ubehag – brug af intimgele vil hjælpe.

Ved indførelse af proben, anbefaler vi, at du smører den med et tyndt lag intimgele (vandbaseret), hvilket vil lette indførelsen betydeligt.

Anvend den laveste styrke, hvor du stadig kan mærke stimulationen – skru endelig ikke for højt op – dette kan føre til overanstrengelse af ringmusklen, hvilket ikke kan anbefales.

Vi anbefaler det ikke.

Som med resten af kroppens muskler, kan du blive øm i bækkenbundsmuskulaturen, hvis du træner den hårdt og længe.

Desuden viser de kliniske undersøgelser, at der ikke er nogen gevinst ved at træne med iTouchSure mere end én gang dagligt.

Hvis du bruger ITouch SURE  i 20 minutter dagligt, vil du allerede efter 5-8 uger kunne mærke fremgang i styrken og din egen kontrol af bækkenbundsmusklerne.

Ca. 3 måneder efter den første behandling, vil du have opnået væsentlig styrke og egenkontrol.

Resultaterne kan variere alt efter alder, brug af medicin (der i nogle tilfælde kan svække muskulaturen) og din øvrige fysiske helbredstilstand.

Proben bør, for at sikre optimal effekt – og af hygiejne mæssige årsager udskiftes ca. hvert halve år, ved regelmæssig brug.

HUSK! at rengøre proben grundigt efter hver brug.