Stærke muskler fører til øget potens

Inkontinens og impotens kan afhjælpes med bækkenbundstræneren iTouchSure med regulerbar analprobe, der styrker musklerne i – og omkring bækkenbunden.

En styrkelse af musklerne i og omkring bækkenbunden kan være med til at afhjælpe for tidlig sædafgang, impotens og rejsningsproblemer.

iTouchSure kan hjælpe

iTouchSure med reulerbar analprobe kan anvendes til behandling af muskulært betinget urin- og fækal inkontinens samt  muskulært betinget impotens.

Du bør konsultere din læge, før du påbegynder behandlingen.

Afførings inkontinens

Fækal inkontinens kan være resultatet af svækkede eller dårligt fungerende ring/anal muskler eller det kan skyldes skader på nerver, som derved svækker kontrollen.

Formålet med at bruge IiTouchSure er at genoptræne den anale muskulatur og de omkringliggende muskler i bækkenbunden. Det er iTouchSure, der laver alt arbejdet – den træner automatisk for dig. Du skal have en smule tålmodighed, for der går et stykke tid før de gentagne øvelser har forbedret bækkenbundens muskelstyrke og udholdenhed. Slutresultatet er, at du med din styrkede bækkenbund genvinder funktionsdygtigheden i underlivet.

Du kan med fordel anvende iTouchSure, hvis du  har manglende sammentrækningsevne i ringmusklen eller en svag/manglende evne til vedvarende sammentrækning.

Brug STRES eller TONE programmerne.

Intensitet bør være så kraftig som muligt – dog uden at behandlingen føles direkte ubehagelig.