Rendebækgård MediGroup domicil

Rendebækgård MediGroup domicil

Medigroup ApS

 

Kontaktinformation:

MediGroup ApS
Rendebækgaard Kajerødgade 38
DK-3460 Birkerød

Tel:        4576 5425
Fax:       4576 5725

eller på mail: info@medigroup.dk

CVR: 17744038

 

Hvem er vi?

MediGroup ApS er et dansk firma, der sælger diagnostiske test og analyseapparater til de danske  sygehuse, de praktiserende læger, lægevagterne, regionerne, apotekerne og Matas. Mange af produkterne sælger vi også til private.

Vi har i efteråret 2013 åbnet flere sider på nettet, hvor hvert af vores produktkategori har fået sit eget domæne. Udover www.cirkulationstræneren.dk, har vi www.kolesterolmåler.dk, hvor du kan læse om hvordan du nemt kan holde øje med dit kolesteroltal. Vi har www.bækkenbundstræner.dk, hvor vi fortæller om, hvordan du med et lille diskret apparat kan få trænet din bækkenbund og slippe af med dryp og inkontinens. På siden www.medigroup.dk og www.osom.dk, kan læger og sygehuspersonale finde relevante oplysninger om de produkter, der henvender sig til de professionelle kunder.

Selve vores webbutik hedder www.hjemmetest.dk. Her havner du, når du trykker “køb”. Det er vores forretning til private, der ønsker at købe godkendte professionelle produkter til brug derhjemme. Til dig der selv tager ansvar for dit helbred. Det er sikre og godkendte produkter, du kan købe her. Og så er de lette at bruge.

Det er så heldigt at der findes flere og flere produkter, til dig der tage ansvar for dit helbred. Du kan selv gøre en indsats og holde øje med dit blodtryk, dit kolesteroltal, lungefunktion og meget andet. Ligesom vi har mange andre apparater, der lindrer smerter, forbedrer din tilstand og giver dig større livskvalitet.

Husk – det er altid lægen, der stiller diagnosen.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os. Ring gerne på 4576 5425. VI lægger vægt på, at du som kunde har hurtig og nem adgang til os i MediGroup – med spørgsmål, gode råd eller kritik. Har du ideer til andre medicinske apparater eller test, så hører vi også gerne fra dig!

MediGroup har leveret diagnostiske test og apparater til sundhedssektoren siden 1992!

Velkommen og rigtig god fornøjelse!

MediGroup ApS